کلیدواژه‌ها = Artemia urmiana
تعداد مقالات: 4
1. ساخت سوسپانسیون تقویت‎کننده غذاهای زنده آبزیان

دوره 10، شماره 1، بهار 1394، صفحه 40-59

یوسفعلی اسدپور اوصالو


2. بررسی خواص ضدسرطانی Artima urmiana بااستفاده از باکتری سالمونلا تیفی موریوم TA100

دوره 5، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 81-90

صدیقه مهرابیان؛ معصومه عباسی


3. تأثیر آرتمیا ارومیانای غنی شده با اسید چرب غیر اشباع و اسید اسکوربیک بر عملکرد تولید مثلی ماهی آنجل (Pterophyllum scalare)

دوره 4، شماره 4، زمستان 1388، صفحه 96-103

سید حامد موسوی ثابت؛ هادی ارشاد لنگرودی؛ زینب مرادخانی؛ بهرام فلاحتکار


4. مطالعه کمی و کیفی پساب کارخانه کاوه سودای مراغه جهت پرورش آرتمیا

دوره 4، شماره 1، بهار 1388، صفحه 23-34

مرضیه قره‌باغی؛ سید محمد تقی ساداتی‌ پور؛ حسین غفوریان؛ ناصر آق